top of page

Meistä

Meitä CoreSeer Companyssa voisi kutsua moderneiksi kouluttajiksi, koska hyödynnämme viimeisintä teknologiaa oppimisen edistämisessä. Keskitämme osaamisemme ohjelmistokehitykseen, digimarkkinointiin, tekoälyyn sekä kiinteistönvälitykseen – kaikki nämä ovat ydinaluettamme.

Erikoisosaamisemme on RekryKoulutukset, joissa tarjoamme riskittömän rekrytoinnin yhdistettynä korkealaatuiseen koulutukseen. Etsimme ja koulutamme uusia työntekijöitä suoraan yritysten tarpeiden mukaisesti, jotta voimme taata, että he ovat valmiita menestymään työsuhteessa.

 

Tavoitteenamme on varmistaa, että jokainen koulutuksen läpikäynyt kandidaatti on valmis menestymään. Siksi tarjoamme työelämälähtöisiä oppimismenetelmiä ja moderneja oppimissisältöjä. Sitoudumme tarjoamaan korkealaatuista koulutusta ja opastusta hyödyntäen uusinta teknologiaa sekä opiskelussa että työssäoppimisessa.

 

Motivoituneet ja asiantuntevat kouluttajamme auttavat opiskelijoita kehittämään taitojaan ja soveltamaan niitä käytännössä. Valitsemalla CoreSeer Companyn koulutuksen saat erinomaista opetusta.

Tiimi

Me olemme CoreSeer Company – moderni kouluttaja, joka hyödyntää uusinta teknologiaa koulutuksissaan. Vahvuutemme ovat moderni ohjelmistokehitys, tekoäly, digimarkkinointi ja kiinteistönvälitys. Tarjoamme monipuolista koulutusta näillä aihealueilla.

bottom of page