top of page

Koulutusalat

CoreSeer Company tarjoaa erityisosaamista vaativia koulutusratkaisuja useilla eri koulutusaloilla. Seuraavassa on esimerkkejä koulutusaloista, joista löydät monipuolisia ja innovatiivisia koulutuksiamme.

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehitys on dynaaminen ala, joka vaatii jatkuvaa oppimista ja uusimpaan teknologiaan perehtymistä. Tarjoamme koulutuksia ohjelmistokehityksen eri osa-alueille, kuten:

 

  • Ohjelmointikielet: Koulutamme opiskelijoita eri ohjelmointikielille, kuten Python, Java, C# ja JavaScript. Opit perusteet ja edistyneemmät taidot kyseisissä kielissä sekä niiden soveltamista käytännön projekteihin.

  • Web-kehitys: Tarjoamme koulutuksia web-kehityksen teknologioista ja työkaluista, kuten HTML, CSS, JavaScript, React ja Angular. Näiden koulutusten avulla voit oppia suunnittelemaan ja kehittämään moderneja verkkosovelluksia.

  • Mobiilikehitys: Koulutamme opiskelijoita mobiilisovellusten kehittämiseen iOS- ja Android-alustoille käyttäen esimerkiksi Swiftiä ja Kotlinia. Opit suunnittelemaan ja toteuttamaan käyttäjäystävällisiä mobiilisovelluksia.

 

2

Digitaalinen markkinointi

Digimarkkinointi on välttämätön osa yritysten menestystä nykypäivänä. Tarjoamme koulutuksia digimarkkinoinnin eri näkökulmista, kuten:

 

  • Sosiaalisen median markkinointi: Koulutamme opiskelijoita hyödyntämään tehokkaasti eri sosiaalisen median alustoja, kuten Facebook, Instagram, Twitter ja LinkedIn, yrityksen markkinoinnissa. Opit suunnittelemaan ja toteuttamaan strategioita, jotka tavoittavat oikean kohderyhmän.

  • Hakukoneoptimointi (SEO): Tarjoamme koulutuksia hakukoneoptimoinnista, jotta voit oppia parantamaan verkkosivustosi näkyvyyttä hakukoneissa ja houkuttelemaan enemmän kävijöitä. Opit avaintekijät, jotka vaikuttavat sijoitukseesi hakutuloksissa ja miten voit optimoida sisältöä hakukoneystävälliseksi.

  • Verkkomainonta: Koulutamme opiskelijoita eri verkkomainonnan muodoissa, kuten hakusanamainonnassa (SEM), banneri- ja videomainonnassa. Opit suunnittelemaan ja toteuttamaan tehokkaita mainoskampanjoita, jotka tavoittavat oikean kohderyhmän.

 

3

Pilvipalvelut

Pilvipalvelut ovat kääntäneet yritysten tietoteknisen infrastruktuurin ylösalaisin. Pilvipalveluiden koulutus auttaa opiskelijoita ymmärtämään, miten pilvipalvelut voivat parantaa yritysten suorituskykyä, tietoturvaa, joustavuutta ja kustannustehokkuutta. Tarjoamme koulutuksia pilvipalveluihin liittyvistä aiheista, kuten:

 

  • Azure: Saat mahdollisuuden suorittaa Cloud Computing -sertifikaatin, ohjelmiston ja Microsoft Azure -pilvipalvelun ymmärtämisen yksityiskohdista. Opit tärkeitä taitoja, esimerkiksi kuinka rakentaa virtuaalisia koneita, konfiguroida tietoturvaa, varmistaa tietojen integriteettiä ja miten skaalata pilvipalveluita.

  • AWS: Tarjoamme koulutuksia Amazon Web Services (AWS) -pilvipalvelun eri palveluista, kuten EC2:sta, S3:sta, Lambda:sta ja RDS:stä. Opit sulavaan pilvipalveluiden käyttöön ja ymmärrät, miten ne integroituvat IT-infrastruktuuriin liittyviin ratkaisuihin.

  • Google Cloud: Koulutamme opiskelijoita Google Cloud -palvelun käyttämiseen. Opit käyttämään Big Queryta datan analysointiin ja Cloud Storageä tallentamaan tärkeitä tietoja.

  • DevOps: Tarjoamme koulutuksia pilvipalvelu-DevOpsin perusteista, kuten koko ohjelmistotuotannon elinkaaren hallinnasta ja ketterän ohjelmistokehityksen käsitteistä. Opit myös käyttämään DevOps-menetelmiä, jotka kattavat mm. pilviratkaisujen tuotannon ja -operaation valmistelun.

Pilvipalvelukoulutuksillamme opit olemaan itsenäistyvä teknologian ammattilainen. Opiskelijamme saavat syvällisen ymmärryksen pilvipalveluiden käsittelyyn liittyvistä ongelmista, kuten infran kustannusten pienentämisestä, tietoturvan ylläpidosta, resurssienhallinnasta ja huoltojen integroimisesta. Pilvipalveluiden ymmärtäminen auttaa sinua kehittämään liiketoiminnassasi kilpailuetua, saavuttamaan Yhtiösi tavoitteet ja myötävaikuttamaan yrityksen menestykseen.

bottom of page