top of page

1.
Monipuoliset Rekrytointipalvelut 

Rekrytointi ja koulutus yhdessä on voittava yhdistelmä sekä oikea panostus tulevaisuuteen. 

Tarjoamme räätälöidyt rekrytointipalvelut ohjelmistokehityksen, digimarkkinoinnin ja data-analyytiikan ammattilaisten löytämiseksi.

 

Etsimme ja hankimme sinulle alan huippuosaajat, jotka tuovat arvoa projekteillesi ja auttavat saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi.

2.
Rekrytointiprosessi

Tehokas prosessi takaa huipputulokset.

Asiantuntijamme ymmärtävät tarpeesi ja luovat yksityiskohtaiset ehdokasprofiilit. Hyödynnämme uusinta teknologiaa ja monipuolisia rekrytointikanavia. Järjestämme haastattelut sekä tekniset testit varmistaaksemme ehdokkaiden osaamisen ja soveltuvuuden.

3.
Koulutus

Koulutus osana rekrytointia on fiksua.

Tarjoamme kuuden kuukauden opintosuunnitelman ja pääsyn oppimisalustalle rekrytoiduille tekijöille tukeaksemme heidän ammatillista kasvuaan ja integroitumistaan tiimiinne.

4.
Opettajan tuki 

Varmistetaan yhteistyössä asiantuntijan osaamisen kehitys.

Ensimmäisen 30 päivän ajan opettajamme ovat mukana auttamassa ja varmistamassa, että kuuden kuukauden opinto-ohjelma on suunniteltu niin, että se tukee tehokkaasti asiantuntijan kasvua ja kehitystä.

5.
Takuu

Rekrytointi ilman riskejä ja takuulla oikeaa osaamista.

Maksurakenteemme on suunniteltu yrityksesi eduksi – maksat ensimmäisen puolen vasta onnistuneesta rekrytoinnista ja toisen puolen portaittain kuukausittain rekrytointia seuraavan puolen vuoden aikana – tarjoten takuun onnistuneesta rekrytoinnista.

6.
Ota yhteyttä

Olemme sitoutuneet auttamaan yritystäsi löytämään oikeat teknologia- ja liiketoiminta-asiantuntijat.

Rekrytointi ja koulutus ovat kriittisiä investointeja yrityksesi tulevaisuuteen. Yhdistämällä nämä kaksi elementtiä tarjoamme moninkertaiset mahdollisuudet menestystarinasi rakentamiseksi. Ota meihin yhteyttä tänään, niin keskustellaan, miten voimme parhaiten tukea rekrytointi- ja koulutustarpeitasi.

bottom of page